Kungsholmens bästa flyttfirma

april 27, 2023 by - Uncategorized

Jag tar mig friheten att påstå att jag arbetar på den bästa flyttfirman på Kungsholmen – ja, kanske i hela staden och hela regionen. Detta påstående ska förstås, min vana trogen, underbyggas och det är precis vad inlägget du just nu läser kommer att handla om.

Så, varför är just min flyttfirma Kungsholmens bästa?

För det första är en av de viktigaste aspekterna av en flyttfirma, på Kungsholmen eller ej, personalen. Vi har den bästa personalen och så är det bara. Jag talar huvudsakligen om den personal som utför de tunga uppgifterna. De som bär, packar, packar upp, kör, flyttar upp, städar. Ni vet, allt sånt där.

Lite får jag väl ta åt mig äran för att vår flyttfirma på Kungsholmen har bäst personal. Det är trots allt jag som anställt samtliga av dem. Som ansvarig för HR är det jag som sköter alltifrån författande av platsannonser till slutlig anställning.

Personalen på vår flyttfirma på Kungsholmen är:

  • Trevlig
  • Professionell
  • Effektiv

Nog om personalen och om min roll i att anställa dem. Våra tjänster är nästa aspekt av flyttfirman på Kungsholmen som jag vill hylla. Vi tar oss ann alla uppgifter som vi kan tänkas ställas inför. Inga uppdrag är för stora eller för små för oss och vi arbetar såväl med privatpersoner som företag, organisationer och föreningar i olika storlekar.

Bland de tjänster vi utför för företag är kontorsflytt en populär sådan. Ni som inte har varit verksamma i branschen har kanske inte så bra koll på det – men faktum är att det är extremt vanligt för verksamheter att byta faciliteter i huvudstaden. Inte minst på Kungsholmen, och därför är det lämpligt att vara flyttfirma här.

En annan sak som man kan konstatera är att även privatpersoner på Kungsholmen är ett flyttande folk, och att efterfrågan på bra flyttfirmor därmed är stort även hos dem. Vi hjälper varje dag människor att byta boenden. Vår flyttfirma på Kungsholmen finns både för de som flyttar till ön, från ön och inom ön.

Jag trivs oerhört bra att jobba på arbetsplatsen där jag är idag. Jag har arbetat på flyttfirman på Kungsholmen sedan 1999 och jag lär nog bli kvar länge till.

Vad jobbar ni med? Och är ni nöjda med ert yrkesval och/eller val av bransch? Är det någon som funderar på att byta? Jag är nyfiken på att veta mer om er och om vad ni gör!