Märkligt symptom på sköldkörtel

november 21, 2022 by - Uncategorized

I sagan vi påbörjade sist hann vi inte komma mycket längre än till introduktionen. En rad märkliga figurer som huserar i ännu konstigare värld. Handlingen hann knappt handla om något alls innan vi var tvungna att lämna. Idag blir det annorlunda. Idag ska jag berätta om en av alla knasigheter som den där knasiga världen har att erbjuda.

Att skratta högt är nämligen ett symptom på att man kan ha problem med sköldkörteln. Blev ni förvånade nu? Ni kanske tänkte att sådana organ inte existerade i en värld som är så upp-och-ner. Där hade ni fel, kan jag meddela. Sköldkörtlar finns men symptomen på problem skiljer sig. Inte lite utan markant.

Visst är det märkligt? Det är just det som är min poäng. Ingenting var ju sig riktigt likt i den där knasiga världen på den där märkliga planeten. Inte ens symptom på sköldkörtel-problem kunde vara normala. Det känns nästan lite som att de gick in för att vara lite märkvärdiga, tycker ni inte? Som om gapflabbet som symptom på sköldkörtel skulle vara något de hittat på. Något de dikterat ihop i efterhand. Man kan inte undvika att tänka så.

Nåja, nu var det som det var och det var inte mer med det. Skratta gjorde man om man hade problem med sin sköldkörtel, det var ett symptom. Vet ni vad som om möjligt var ännu mer irriterande? Jo det var att problem med sköldkörteln, och således symptom på detsamma, var oerhört mycket vanligare där. Jag menar, det är ganska vanligt i vår värld men där var det något otroligt.


Vad tror ni att det fick för konsekvenser? Gissa gärna.

Alldeles riktigt. Folk gick omkring dagarna i ända och gapskrattade. På stadens gator och torg, på landsbygden, i bergen och på sjön. Överallt skrattade folk så att det stod härliga till, som symptom på sköldkörteln. Problemet med skratt är dock att det ofta och gärna smittar av sig. Detta fick som konsekvens att andra människor, annars helt friska, fyllde i gapskrattet. Ja, trots att de inte hade symptom på sköldkörtel-problem alltså. Visst är det knäppt?

Detta fick alltså som följd att det var snudd på omöjligt att veta vem som skrattade sanning och vem som skrattade lögn. Vem som faktiskt hade symptom på sköldkörtel och vem som var helt frisk men bara lite extra skrattig.Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *