Skal till min iPhone 13 pro

december 19, 2021 by - Uncategorized

Hyllningsresan fortsätter. Ni som läser bloggen ofta är förmodligen helt med på noterna med vad jag menar. Jag talar förstås om det faktum att jag gått en kurs. Eller snarare; Jag talar om att jag på nämnda kurs lärt mig saker om livet och hur man kan få saker och ting att kännas bättre. Detta är ett sätt att göra det på. Att visa tacksamhet gentemot saker i vardagen.

Nu är saken bara den att jag har ägnat mig åt detta ganska länge. Jag har postat ett inlägg om dagen om saker i vardagen som jag uppskattar. Det började med teven, min träningscykel, mitt piano och min mobil. Sedan började de ”större” sakerna ta slut. Nu har jag funderat över vilka olika prylar jag kan välja och landat i dagens uppskattning. Nämligen skalet till min iPhone 13 pro. Det är ändå oerhört viktigt att hylla, tycker ni inte? Jag ska berätta varför.

Som jag nämnde så var min iPhone 13 pro en av de tidigaste sakerna jag hyllade och skal är till för att skydda. Det är skalet till min telefon som potentiellt gjort att jag har min kära iPhone 13 pro. Detta är förstås basen till uppskattningen. Med andra ord: produkten gör vad den syftar till. Dess ursprungliga syfte, i egenskap av skal till en iPhone 13 pro, är att skydda den jäveln. Därför är det grymt. Hatten av till skalet.

Ja, inte nog med att själva funktionen är oerhört fungerande. Det faktum att den skyddar mobilen menar jag. Det finns också en rad andra saker som jag är oerhört nöjd med, med mitt skal till iPhone 13 pro. En alldeles uppenbart sak är dess utseende. Detta är kanske svårt för er att veta eftersom ni inte har sett det. Men det är faktiskt väldigt fint. Det är glittrigt med en tiger på. Lite småtöntigt kanske men det var så jag ville ha det. Faktum är att jag inte tror att det finns något med mig jag fått mer komplimanger för. Mitt skal till min iPhone 13 pro är högst upp på listan. Hur många av komplimangerna som sägs för att folk vill vara snälla vet jag förstås inte.

Tankar? Jag vill höra allt om era mobilskal, skal till iPhone 13 pro eller ej – och det är helt sant!Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *